AUTHENIC MOVEMENT

 at Nesodden

Tirsdager 13.00 - 1430

√Ö sikte innover

Autentisk Bevegelses HOS MOMO 

Sted: L√łeshagaveien 49, Nesodden Kunst og Kulturn√¶ringspark ¬†

 

Når: Gruppen åpner for nye medlemmer tirsdag 9. april. 

Datoer etter påske: 9 april, 16. april, 23 april 30 april, 7 mai, 14. mai 

Velkommen!  

Pris: Bli med en gang for 220 kroner, og om du liker det, kan du kj√łpe klippekort for 6 ganger kr 1200

P√•melding: Skriv en mail til Hanne p√•¬†[email protected]¬†

(Du får faktura tilsendt på mail) 

 

Om kurset: 

Hva skjer n√•r vi dykker innover i √łyeblikket som skjer n√• og lytter til kroppens og sjelens spr√•k av tilstedev√¶relse?

Vi √łnsker √• invitere inn til et 6 - ukers kurs der vi bevisst s√łker en integrering av kropp, sinn, bevegelse, f√łlelser og bevissthet gjennom somatiske praksiser og autentisk bevegelsespraksis.

Gjennom å åpne opp for å la seg beveges gjennom dyp lytting, opplevelse og tilstedeværelse i kropp kan de mer ubevisste lagene i oss komme mer fram i bevisstheten og integreres. Dette kan åpne for at næring for intuisjon, vekst og kreative potensialer som ligger der kan bli mere tydelige.
Vi vil jobbe prosessorientert med et fokus på å både bevege oss og å trene på rollen som vitne som den autentiske bevegelses - formen gir mulighet for.
Gjennom disse 6 ukene vil vi dykke dypere ned i denne integreringsprosessen og over tid skape en god grobunn for trygg utfoldelse og dypere erfaring av den visdommen som ligger i kroppen.

Denne gruppen er √•pen for alle som lengter etter et trygt rom √• utforske seg selv gjennom kropp og tilstedev√¶relse og er nysgjerrig p√• det kreative og helende potensialet som ligger i dette. Det kan passe for de som jobber kreativt, eller for de som bare √łnsker √• finne en mer forankret og fordypet forbindelse mellom kropp, sinn, sjel og f√łlelser og som √łnsker en indre utforskning.
Det trengs ingen erfaring fra f√łr. Du kan komme akkurat som du er.¬†

 

---

Om kursholderne: 

 Kristin Nango har bakgrunn i butohdans, danse og bevegelsesterapi og performance kunst. Hun har de siste årene etablert en kunstnerlig praksis i å lytte til naturens prosesser og væren gjennom kropp og tilstedeværelse, hvor særlig med-væren og forbindelse til alt som lever rundt oss har vært et viktig fokus. I dette arbeidet er urbefolkningsperspektivet sentralt.

Hun har sin utdannelse ved Goldsmiths Universitet (Danse-og bevegelsesterapi), og Stockholm Kunstnerlige H√łyskole i Nye Performative Praksiser (2021), samt studier i butohdans gjennom en rekke ulike l√¶rere siden 2008.

For tiden studerer hun Autentisk Bevegelse hos Irmgard Halstrup og hun har en dyp respekt og inspirasjon for denne formen.

 

Hanne Pedersen har bakgrunn fra perfomance teater, kreativ somatisk bevegelse, og Zen Coaching.

Hun har sin utdannelse fra Cantabile 2 School of Performing Arts (2003,) Zen Coaching (2008) University of Central Lancashire (MA Dance & Somatic Wellbeing (2016)

Hanne driver MOMO AKADEMIET  som fasiliterer prosesser i dyp lytting kreativitet, kreativitet og tilstedeværelse. Hun brenner for å se hva kreativitet forankret i nærvær og tilstedeværelse bringer til verden, både for hver enkelt av oss, og også kollektivt.. Autentisk bevegelse er en sentral del av hennes egen kreative praksis. 

 

Meld din interesse for Authentic Movement

på Nesodden her. 

Velkommen til dropin (220 kr) 9. april!